• Behandeling bij fysieke klachten: Wanneer u komt voor een behandeling van fysieke klachten dan voer ik eerst een volledig onderzoek uit van hoofd, nek, rug, buik, middenrif, bekken en armen en benen. Daar waar ik blokkades of bewegingsbeperkingen tegenkom gebruik ik osteopatische technieken om het weefsel weer naar bewegingsvrijheid uit te nodigen.
  • Een behandeling is ook preventief mogelijk! Neem een losse behandeling voor een checkup of voordat je een (fysieke) prestatie moet leveren.
  • Ik ben werkzaam in de praktijk van Osteopathie Winkens in Ravenstein en in Vught.
  • Bij klachten van een vol hoofd, moeite met prikkels, slaapproblemen en stress kan een Access Bars sessie verlichting geven. Tijdens een Access Bars sessie worden verschillende drukpunten op het hoofd aangeraakt. Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning en het loslaten van gedachten, gevoelens, emoties en overtuigingen die je niet meer nodig hebt, of die je om je heen hebt opgepikt. Ik vergelijk het altijd met het opschonen van de harde schijf van je computer. Het geeft een diepe ontspanning in het lichaam en meer rust en ruimte in het hoofd.

Waar vraagt jouw lichaam om?