Welke bijdrage kan ik voor jou zijn?

Ik ben Saskia Eykholt, 42 jaar, moeder van twee kinderen, Osteopaat en therapeut energetisch lichaamswerk.

Als klein meisje wist ik al dat ik graag mensen ‘beter’ wilde maken. Ik geloofde in magie en in mogelijkheden en in het wonder dat we zelf zijn.

Na de middelbare school ging ik geneeskunde studeren. Ik was geïnteresseerd in het behandelen van de hele persoon, het lichaam inclusief alle opgeslagen blokkades die in het lijf de ziekte en het ongemak veroorzaken.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met osteopathie werd me duidelijk dat dit de vorm van geneeskunde is die ik wil uitoefenen: om me bij elke patiënt opnieuw te verwonderen en uit te zoeken wat dit lichaam nodig heeft om zichzelf te verbeteren. 

Het mooie aan osteopathie vind ik dat we het lichaam de vrijheid kunnen geven om zelf naar gezondheid terug te keren door het opheffen van de blokkades die dit zelfherstel belemmeren.

Kijk bij ‘mogelijkheden‘ als je benieuwd bent wat ik voor jou kan betekenen!